مجتمع تجاری ستاره باران
این مجتمع تجاری در شهر تبریز حکم یک مکان گردشگری را نیز ایفا می کند و هر کسی که برای نخستین بار به تبریز سفر کند، بی شک علاقمند به بازدید از آن خواهد شد. زیبایی چشمگیر معماری و طراحی آن باعث شده به عنوان یک جاذبه گردشگری از آن یاد شود. هر زمان که از گردش در ستاره بارن خسته شدید، نگران نباشید زیرا در آن کافه های دنجی طراحی شده که می توانید با نوشیدن یک فنجان قهوه خستگی را از تن به در کنید. چنانچه تصمیم دارید از این مجتمع چند عملکردی بازدید نمایید، توصیه می کنیم با مجله مستر بلیط همراه باشید تا اطلاعات کامل تری در خصوص آن بدست آورید.
تاریخچه
همانطور که قبلا گفتیم، مجتمع تجاری ستاره باران همین چند سال گذشته احداث شد و پیشینه بلندی ندارد. تاریخ ساخت آن به سال 1392 بر می گردد و طراحی داخلی و خارجی آن باعث شده به سرعت با استقبال فراوانی روبه رو شود. فضایی که برای این مجموعه در نظر گرفته شده بالغ بر 28 هزار متر مربع بوده که 3500 متر مربع از آن به عنوان زیر بنای کار استفاده شده است. این سازه فاصله خیلی کمی نیز با مجموعه گردشگری و تجاری لاله پارک همین شهر دارد و گفته می شود که از همه نظر با آن در نوعی رقابت به سر می برد. هر نوع کالا و محصولی که در لاله پارک وجود داشته باشد، در ستاره باران نیز دیده می شود. از امتیازات مثبت این ساختمان تجاری که موجب دیده شدن آن در همین مدت کم شده، باید به موقعیت جغرافیایی آن اشاره کنیم که در مرکز شهر و در یکی از خیابان های پرتردد تبریز قرار گرفته است.
نقشه و معرفی بخش های مختلف
مجتمع ستاره باران از یک معماری مدرنیته پیروی می کند و زیبایی و استانداردهای آن باعث شده که به صورت منحصر به فردی در این شهر خود را نشان دهد. در دیزاین خارجی آن شاهد نورپردازی های فوق العاده ای هستیم که ساختمان را مخصوصا در شب چشم نوازتر می کند. یکی از اهداف ساخت این بنا، بالا بردن کیفیت مراکز تجاری این شهر بوده که افزایش رونق گردشگری و اقتصادی را در پی داشته است. البته می توان گفت که امثال این مراکز را به خاطر جایگزینی با بازارهای کهن تبریز راه اندازی می کنند.
در ساخت آن از بهترین مواد و مصالح ساختمانی استفاده شده و بکارگیری چوب همراه با سنگ های تزیینی گرانبها، محیطی زیبا و لوکس را به وجود آورده است. این مجموعه 28 هزار متر مربعی در 14 طبقه احداث شده که بیشترین طبقات آن یعنی ۸ طبقه به قسمت اداری اختصاص دارد، 4 طبقه آن برای واحدی تجاری مورد استفاده قرار می گیرد و نهایتا 2 طبقه باقی مانده نیز برای پارکینگ به کار گرفته می شود. جالب است بدانید که هر طبقه نام مستقلی برای خود دارد و با آن نام شناخته می شود مانند: طبقه کودک و مادر، طبقه فودکورت، طبقه شهر بازی، طبقه مرکز خرید و … .
چهار طبقه تجاری این پاساژ بزرگ در برگیرنده 90 واحد بوده که در حیطه فروش پوشاک، شال و روسری، عطر و ادکلن، ساعت و غیره فعالیت دارند. در این مجتمع یک طبقه به فودکورت، پردیس سینمایی پیشرفته و اتاق فرار اختصاص یافته است. تقریبا هر آنچه را که بخواهید با هر برند معتبری، می توانید در طبقات تجاری آن به راحتی پیدا کنید. در زیر زمین این ساختمان یک هایپرمارکت عظیم و تقریبا ۱۵ واحد تجاری دیگر وجود دارد. در قسمت فودکورت این ساختمان دو محیط سر بسته ساخته شده که فضای بسیار مناسبی برای روزهای گرم سال است و نمای دلبازی از شهر را ارائه می کند. سینمای آن نیز در سال 1396 راه اندازی شد که پیشرفته ترین سینمای شمال غرب بشمار می رود.
https://mrbilit.com/mag/setare-baran-commercial-complex/
Comments
Post a Comment